Mijn naam is Marjolein Koerselman, ik ben docent bij Sparklingtime Yoga. Ik wil je meenemen in mijn verhaal wat yoga voor mij betekent en hoe dit een vervolg heeft gekregen.

In 2015 kwam ik onverwacht in contact met een yogadocente. Ik werd uitgenodigd voor een yogales. Tot die tijd was yoga voor mij volledig onbekend. Na die les ontdekte ik hoe stram en stijf ik was, hoe moeilijk ik het vond om een rustige ademhaling te halen en hoeveel onrust ik in mijn lichaam en geest had. Het volgen van yoga sprak mij aan en ik ben steeds meer lessen gaan volgen. De flexibiliteit nam toe en de onrust nam af. Ik en zelfs mijn omgeving merkten duidelijk verschil!

In 2018 ben ik de 200 uurs yogaopleiding bij de Aalo gaan volgen. Mijn specialisaties zijn Vinyasa en Yin yoga. Hiermee combineer ik de pittigheid van een flow yogales met de rust van het rekken van het bindweefsel en meditatie tijdens een yin yogales. Ik heb daarna diverse bijscholingen gevolgd en in 2020 heb ik een aanvullende opleiding als Gravity yogadocent gevolgd waarbij de deelnemers tijdens de yogales de spieren meer oprekken  met als doel minder stijf te worden. Zelf merkt ik ook het verschil.

Om wekelijks bezig te zijn met yoga geef ik groepsyogales zowel Vinyasa yoga als Yin yoga. . Naast mijn hobby`s als motorrijden, reizen en wandelen volg ik zelf ook yogalessen om mijn eigen lichaam in vorm te houden en nieuwe inspiratie op te doen.

Het aller leuks is, om yoga te geven in een niet vaststaande situatie. Denk hierbij aan buitenyoga, les in een bedrijf of tijdens een retraite. Ook het een-op-een afgestemd geven van privé-yogales vind ik erg geweldig om te doen. Hierbij kan ik 100% aandacht geven aan hetgeen jij, als deelnemer wil leren!

Ik wil yoga geven op een andere manier en op een andere plek, daar krijg ik energie van!

Die energie probeer ik als rode draad door mijn yogales te verweven met als doel dat jij, als deelnemer met een “sprankelend” gevoel de yogales afsluit. Ik sta voor meer persoonlijke aandacht, op een plek en tijd die past bij de behoeft van jou als deelnemer!

Zo is Sparklingtime Yoga ontstaan.

Yoga, een sprankelend moment, speciaal voor jou!

NEEM CONTACT OP

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.